Lakken of Oliën

Uw vloer laten lakken

Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak. Een lakvloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk.

Er zijn verschillende uitvoeringen van lak mogelijk, de meeste klanten kiezen voor een matte lak. Maar u kunt ook kiezen uit half-glans of glans. Het is dus niet meer zo dat lak per definitie uw vloer een glans geeft. Er is zelfs een extreem matte lak verkrijgbaar, deze geeft helemaal geen glans meer.
Wij werken uitsluitend met de beste producten. Onze parketlak is daarom geschikt voor zwaar belaste parketvloeren. En hierdoor zeer slijtvast.

Uw vloer schuren en oliën

Olie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling. Olie haalt de structuur en kleur naar boven en geeft een matte afwerking. Doordat wij met 2-componenten olie werken is deze snel droog en geeft een slijtvaste bescherming. Onderhoud is hierdoor makkelijk en eenvoudig zelf te doen! Heeft u zelf geen tijd, dan kunt u dit ook door ons laten doen.

Olie is verkrijgbaar in diverse kleuren Hierdoor kunt u uw vloer wat donkerder laten maken of juist wat lichter. Laat u door Parketschuren Drenthe adviseren wat de mogelijkheden zijn voor uw vloer!

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan,
Of neem contact met ons op.

Persoonsgegevens

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Vloer gegevens

Houtsoort(verplicht)

Afwerking

Extra's
 V-groef uitvrezen Roken vloer Kleuren vloer

Aantal m2(verplicht)

Overig

Hoe wilt u dat wij contact met u zoeken?

Vragen of opmerkingen

Contactgegevens

Naam: Parketschuren Drenthe
Plaats: Beilen
Telefoon: 0650565644

U kunt ook contact opnemen met onze partner

Smit parket
Brunstingerstraat 5
9411 EH Beilen
0593-526319 en 0621254777